Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Quooker

-
Serie
Boiler reservoir
Vorm
Kleur

Quooker-logo

Quooker: De kraan die direct kokend water levert

In één op de vijf keukens wordt inmiddels een Quooker kraan geplaatst. Een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Deze 100% Nederlandse uitvinding van Henri Peteri verovert in een rap tempo de wereld. Bij Spoelbakhuis kan je bij je prachtige Quooker niet alleen de show stelen met een kraan die direct kokend water levert maar kan je ook een mooie spoelbak kiezen. Vrijwel elke spoelbak kan bij een Quooker kraan aangezien ze met vaste maten werken. Wil je jouw Quooker laten installeren door een gecertificeerde Quooker installateur? Wij bieden u ook vakkundige montage door onze erkend partners. Bekijk nu ook onze Quooker Black friday aanbieding. Schrijf je in en ontvang als eerste de aanbieding in je mailbox!

Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

Welke modellen Quooker kranen heb je?

Quooker heeft ondertussen al een aardige lijn aan Quooker kranen uitgebracht. Zo heb je keuze tussen de volgende soort modellen:

Quooker Front

De nieuwste in het assortiment van Quooker is de Quooker Front kraan. Deze komt in twee afwerkingen: Zwart en RVS.

Quooker Flex

De Quooker flex is in onze ogen de ideale kraan om te hebben. Deze heeft een uittrekbare uitloop waardoor je gemakkelijk je spoelbak kunt afspoelen of een glas op het aanrecht vullen.

Quooker Fusion

Quooker Fusion is een mooie en simpele Quooker kraan die in elke keuken past. Beschikbaar in alle afwerkingen: Goud, RVS, Zwart, Chroom en Messing patina. Daarnaast kan je voor een ronde of vierkante uitloop kiezen.

Quooker Nordic

De Quooker Nordic past goed in een keuken met een Scandinavische afwerking. Deze kraan koop je vaak naast je normale kraan omdat hij alleen kokend water kan afgeven.

Quooker Classic Fusion

Heb je een iets klassiekere afwerking in je keuken dan is de Quooker Classic Fusion een hele mooie kraan. Het mooie en duidelijke design van de Fusion maar dan met een klassieke afwerking. Zeker als je kiest voor de Messing Patina afwerking.

Quooker Classic Nordic

Wil je naast je normale kraan een kokend water kraan hebben omdat je een dubbele spoelbak hebt? Dan is de Quooker Classic Nordic een mooie kraan. Past zeer goed als je wil gaan voor de klassieke afwerking van een keuken wil gaan.

Bediening Quooker kraan

Koud en warm water: Dit werkt het zelfde als bij een traditionele keukenkraan. Wanneer de hendel naar het midden of naar rechts bewogen wordt zal koud en warm water worden gereguleerd.

Kokend water: Om kokend water uit de Quooker te krijgen druk je de ring 2 maal naar beneden en draai je deze hierna meteen naar rechts. (2x drukken meteen naar rechts draaien)

Bruis en gefilterd water: Wanneer er meer dan alleen kokend water uit de Quooker beschikbaar is wordt er gebruik gemaakt van de Quooker cube. Koel bruisend water krijgt u doormiddel van de ring naar beneden te drukken en deze hierna meteen naar rechts te draaien. Voor koel gefilterd water druk je de rink ook 1 maal naar beneden, nu wacht je even voordat je naar rechts draait. (1x drukken naar rechts: Koel bruisend water) (1x drukken wachten naar rechts: Koel gefilterd water)

Gekoeld & bruis water? Quooker Cube

Met de quooker CUBE heb je bruis, gefilterd en gekoeld water in een handomdraai. Ook kun je hier dus de lekkerste limonades, prikwaters etc. mee maken en dat allemaal uit je keukenkraan. De Quooker cube is een toevoeging/aanvulling op je pro3, Combi of Combi+ boiler. Door hier een cube op aan te sluiten maak je van je 3-in-1 kokend waterkraan een kraan die alles kan. De cube kan gecombineerd worden met iedere boiler en iedere kraan die Quooker in het assortiment heeft.

Hierdoor word je blij van een quooker

 1. Water uit een Quooker smaakt beter
  • Drinkwater wordt gereinigd door speciale filters. Tevens wordt het water ook ‘’doorgekookt’’ opgeslagen in de boiler bij een temperatuur van 100 °C+
 2. Energie besparen
  • Wanneer kokend water meerdere keren per dag nodig is verbruik je met een Quooker een aanzienlijk stuk minder energie dan met een traditionele waterkoker. Met de combi of combi+ boiler die naast kokend ook warm water levert zal er zelfs energie bespaard worden.
 3. Afval vermindering
  • Wanneer er gekozen wordt voor een Quooker Cube zullen er minder plastic flessen in omloop komen voor gefilterd of bruisend water.
 4. Veiligheid
  • Veiligheidsmaatregelen zoals een kindveilige bediening, geïsoleerde en draaibaare kraanuitloop, oplichting ring wanneer kokend water wordt gebruikt.
 5. Gemak
  • Thee zetten, rijst koken, een ovenschaal schoonmaken. Met directe beschikking tot heet water bent u voorzien van heel veel gebruiksgemak. Nog meer luxe? Met de Quooker Cube heeft u ook nog gefilterd, gekoeld en bruis water tot uw beschikking.
 6. Waterbesparend
  • Milleurvriendelijheid is steeds noodzakelijker, hierdoor is waterbesparing ook belangrijk. Met de quooker gebruik je altijd de juiste hoeveelheid kokend water. Kies je voor een combi of combi + boiler bespaar je nog meer aangezien de boiler je ook voorziet van warm water.
 7. Plaats besparend
  • De quooker maakt de waterkoker overbodig en neemt de plek van de huidge keukenkraan in. Ook de boilers en cube zijn zeer compact gemaakt voor optimaal
 8. Tijdbesparend
  • Direct kokend water, niet meer hoeven wachten op de water koker. Pasta koken, thee zetten etc.? u zult aanzienlijk minder tijd hoeven te besteden aan het wachten op heet water.

Garantie & service

Problemen met uw Quooker? Dit is natuurlijk heel vervelend. Wil je gebruik maken van de kokend water functie en komt er geen kokend water uit? Knippert er uit het niets een lampje? Druppeltje je kraan na? Dit zijn factoren die niet fijn zijn maar helaas komt dit toch af en toe voor. Bij Spoelbakhuis.com bent u dan ook verzekerd van de beste service en garantie op uw Quooker aankoop.

Op een Quooker kraan zit standaard 2 jaar garantie. Is er een defect of storing aan uw quooker apparatuur? Vaak is dit eenvoudig zelf op te lossen kijk hiervoor bij de Quooker servicetool.

Wanneer u er zelf toch niet uitkomt staan wij als Spoelbakhuis.com en Quooker natuurlijk voor u klaar! We verzoeken u dan ook vriendelijk om dit zo snel mogelijk te melden. De garantie dekt alle materiaal en fabricage fouten van uw volledige apparaten. Dit houdt in dat het apparaat zonder kosten bij u wordt teruggebracht in de staat die de kraan had voor deze defect was. Graag verzoeken wij dan ook het aankoopbewijs mee te sturen wanneer u een service aanvraag doet.

De waardering van spoelbakhuis.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 984 reviews.