Welk merk spoelbak moet ik kopen?

Welk merk spoelbak moet ik kopen?

Je bent een Spoelbak aan het uitzoeken maar de eerste vraag die natuurlijk in je opkomt is welk merk spoelbak moet ik kopen? Wanneer je een nieuwe spoelbak koopt, heb je een wensenlijstje. Hierop baseer je je aankoop. Zo kies je de maat, model en het materiaal. Maar voordat je hier aan denkt, vraag je je misschien af wat het beste merk is. In deze blog lees je wat de opties zijn, en welk merk spoelbak het beste bij je keukenstijl past!

Aanbod

In de webshop vind je een groot aanbod spoelbakken, kranen en accessoires. Om het aanbod zo divers mogelijk te maken bieden we allerlei merken aan. Zo hebben we Blanco spoelbakken, Reginox spoelbakken, Caressi spoelbakken en Franke spoelbakken. Hier lees je meer over deze merken.

Ontwerp

De doorslaggevende factor bij de keuze voor de beste spoelbak is voor de meesten het ontwerp. Elke keukenstijl is anders, daarom hebben we een zo breed mogelijk aanbod aan spoelbakken, kranen en accessoires.

Klassiek

Zoek je een klassieke spoelbak van hoge kwaliteit? Dan is Blanco the place to be. Het Duitse merk focust zich op elegant, functioneel en solide ontwerp voor hun spoelbakken. Dit merk produceert al sinds 1925 spoelbakken. Hierdoor is het een bekende naam in de branche. Ze bieden verschillende materialen aan, waaronder keramiek, roestvrij staal en graniet.

Een ander merk met een klassieke stijl is Villeroy & Boch. Het bedrijf is al sinds 1748 actief. Door de vele jaren aan ervaring ben je verzekerd van een product van hoge kwaliteit.

Villeroy & Boch focust zich op keramiek spoelbakken. Keramiek is een sterk materiaal, waardoor het lang mee gaat. Keramiek is een mat en natuurlijk materiaal, wat bij veel verschillende keukenstijlen past.

Grohe staat garant voor een aantrekkelijk ontwerp. Dit Duitse merk levert producten van degelijke kwaliteit. Grohe biedt een breed aanbod aan klassieke ontwerpen in verschillende materialen en kleuren. Daarnaast zie je bij Grohe veel chroom terug. Dit matcht goed bij een klassieke, moderne stijl.

Eigentijds

Bij Lorreine kies je uit een breed aanbod aan kleuren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gouden, zilveren of gun metal spoelbak? Dan ben je bij Lorreine aan het juiste adres. Het moderne ontwerp maakt de spoelbak een echte blikvanger.

Franke is al meer dan 100 jaar actief als producent van de mooiste spoelbakken. Die ervaring zie je terug in de ontwerpen: praktisch en gebruiksvriendelijk. Zoek je een moderne spoelbak? Dan is Franke perfect.

Voor ieder wat wils

Ben je nog niet zo zeker van je stijl? Neem dan een kijkje bij een van de volgende merken, want ze bieden een groot en divers aanbod.

Bij Caressi zijn ze trots op hun Nederlandse roots. Een Caressi spoelbak kenmerkt zich door de uitlopende stijlen. Het merk heeft daarom een breed aanbod. Van modern tot klassiek of zelfs een tikkeltje retro. Zo hebben ze voor elke stijl een perfecte spoelbak.

Reginox is een Nederlands merk met een mooi aanbod aan roestvrij stalen spoelbakken. Kies je voor een Reginox spoelbak, dan kies je voor kwaliteit. Dutch design zoals het hoort! Ze hechten veel waarde aan innovatie en duurzaamheid. Zo bieden ze een breed scala aan kleuren en materialen. Van een gouden spoelbak tot een gitzwarte, altijd van het beste roestvrij staal.

Conclusie

Wat je keukenstijl ook is, er bestaat altijd een spoelbak die aan je wensen voldoet. Met een klassieke spoelbak zit je altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een keramische spoelbak van Villeroy en Boch. Ga voor eigentijds als je houdt van een moderne stijl in je keuken. Lorreine en Reginox bieden daarnaast een mooi aanbod aan roestvrij stalen spoelbakken. Kies je voor Grohe of Blanco? Dan kies je voor Duitse kwaliteit!

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Email:  info@spoelbakhuis.com

Telephone:  +31 85 060 1893

WhatsApp:  +31850601893

Terug naar blog