Blanco Spoelbakken

Al onze blanco spoelbakken

Wij bieden het grootste assortiment blanco spoelbakken aan tegen de scherpste prijs en snelste levertijd. Wij zijn officieel geregistreerd als partner van blanco en kunnen meteen schakelen met het hoofdkantoor. Hierdoor bent u verzekerd dat het assortiment blanco spoelbakken altijd up to date is en we de beste service kunnen garanderen. Deze spoelbakken kenmerken zich door hoogwaardig materiaal gebruik, prachtig design en uit muntende productie. Blanco produceert spoelbakken al sinds 1925 en is hierdoor een van de bekendste namen in de branche. Hun artikelen zijn dan ook bekend in meer dan 100 landen en presteren hier op het hoogste niveau. Het assortiment blanco spoelbakken bevat meer als 1400 artikelen. Dit zorgt ervoor dat blanco veruit het grootste assortiment spoelbakken heeft op de markt. Ze maken spoelbakken van rvs, keramiek en graniet.

Resultaat 1–12 van de 1205 resultaten wordt getoond

Uitgebreid assortiment Blanco spoelbakken

Blanco kenmerkt zich door een breed assortiment spoelbakken. Zo hebben ze meer dan 1.000 spoelbakken in het assortiment zitten in allerlei verschillende soorten kleuren, maten en materialen. De materialen waar blanco gebruikt van maakt zijn:
  • Blanco Keramische spoelbakken
  • Blanco silgranit (Granieten) spoelbakken
  • Blanco RVS spoelbakken
Het grootste assortiment hebben ze in silgranit, de granieten spoelbakken van blanco worden dan ook uitgebracht in maar liefst ca. 9 blanco silgranit kleuren afhankelijk van de serie spoelbakken. Zo zit er altijd een kleur tussen die past in uw keuken en interieur. Zo hebben ze spoelbakken in het zwart, wit, antraciet, jasmijn, tartufo, alumetalic, rock grey, parel grijs, cafe, magnolia en beton stijl.

Inbouw methodes

Het assortiment van blanco is beschikbaar in 3 verschillende soorten inbouw methodes:
  1. onderbouw
  2. opbouw
  3. vlakbouw
sommige spoelbakken van blanco zijn geschikt voor alle inbouwmethodes en sommigen voor een specifieke. Blanco geeft dit eenvoudig aan door IF of U achter de titel van de spoelbak te plaatsen. Op onze website kunt u eenvoudig in de beschrijving rechts onder het product zien voor welke installatiemethode de desbetreffende spoelbak geschikt is. Twijfelt u erover? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice ze helpen u hier graag bij! Tevens heeft blanco ook een aantal spoelbakken in het assortiment die omkeerbaar zijn. Hiermee bedoelen ze dat de spoelbak bijvoorbeeld een afdruip vlak heeft met een spoelbak er langs. Deze zijn dan zo ontworpen dat zelf de keuze gemaakt kan worden aan welke zijde u de spoelbak graag zou willen hebben.