Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Quooker COMBI+ Reservoir

EAN 8719304159780 Artikelnummer: COMBI+ Categorieën: , Tag:

680

Voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd.

✅ Quookers worden inclusief montage materialen geleverd!

  Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-

  5 jaar Spoelbakhuis garantie

  Laagste prijsgarantie (ergens anders goedkoper? laat het ons weten)

  14 Dagen bedenktijd (geld-terug garantie)

Extra verrassingskorting op de Quooker CUBE met code CUBEDEAL

Bij aanschaf van een Quooker. Voor als je ook koel en bruisend water uit je Quooker wil.

quooker cadeau

Laagste Prijs Garantie

Heb je hem ergens andere goedkoper gezien? Laat het ons weten via whatsapp en we komen samen tot een mooie prijs.

Vraag hier aan

Omschrijving

Met het Quooker COMBI+ Reservoir heb je altijd direct toegang tot kokend water en onbeperkt warm water in je keuken. Dit reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding, waardoor je niet meer hoeft te wachten op warm water en geen drinkwater meer verspilt. Het reservoir heeft een capaciteit van 7 liter kokend water en verwarmt onbeperkt warm water. Hierdoor heb je altijd voldoende warm water tot je beschikking, zelfs als je veel warm water nodig hebt.

Quooker COMBI+ Reservoir

Als je op zoek bent naar een onbeperkte stroom van warm water en de warmwaterleiding in de keuken aanwezig is (Ligt aan de afstand naar de CV-ketel), is de COMBI+ de beste keuze. Bovendien is het COMBI+ reservoir van Quooker extreem zuinig en heeft het vrijwel geen onderhoudskosten. Dankzij de unieke gepatenteerde technieken die Quooker gebruikt, is het apparaat erg zuinig en compact. Het VAQ isolatiesysteem zorgt ervoor dat het apparaat slechts ca. 10 watt per uur gebruikt.

Het Quooker COMBI+ Reservoir heeft een inhoud van 7 liter en de afmetingen zijn 47 x 20 x 20 cm. Je hebt onbeperkte hoeveelheden water van 40°C en 60°C tot je beschikking. Met het Quooker COMBI+ Reservoir heb je dus altijd direct toegang tot kokend water en onbeperkt warm water in je keuken, zonder lang te hoeven wachten of veel energie te verspillen.

Specificaties

  • Los reservoir COMBI+
  • Aansluiting op warm en koudwaterleiding
  • Capaciteit: 7 liter 100°C
  • Onbeperkt warm water
  • Opwarmtijd: 20 minuten.

Quooker Combi+ boiler / reservoir

De Quooker COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de ‘gewone’ COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

De Combi+ boiler zorgt ervoor dat er continue 7 liter kokend water beschikbaar is in uw keuken. Tevens zorgt de combi+ ook voor onbeperkt warm water aangezien deze op de warm water leiding is aangesloten. Kies dus voor de combi+ wanneer de warmwaterleiding aanwezig is en niet kan worden afgedekt. Ook wanneer er behoefte is aan een onbeperkte stroom van warm water zonder te hoeven wachten is dit de beste keuze. Vind u dat u al snel warm water in de keuken heeft? Dan is een PRO3 VAQ boiler een prima keuze.

De boilers van Quooker zijn extreem zuinig en hebben vrijwel geen onderhoudskosten. Dankzij de unieke gepatenteerde technieken die ze gebruiken. Door het VAQ isolatiesysteem is het apparaat erg zuinig en compact, zo gebruikt het ca. 10 watt per dag wat gelijk staat aan ong. 0,05 cent p/d.

Inhoud                                                                      7 liter

Afmetingen                                                              47 x 20 x 20 cm

Hoeveelheid 40°C                                                  Onbeperkt

Hoeveelheid 60°C                                                  Onbeperkt

Garantie & service

Problemen met uw Quooker Combi+? Dit is natuurlijk heel vervelend. Wil je gebruik maken van de kokend water functie en komt er geen kokend water uit? Knippert er uit het niets een lampje? Druppeltje je kraan na? Dit zijn factoren die niet fijn zijn maar helaas komt dit toch af en toe voor. Bij Spoelbakhuis.com bent u dan ook verzekerd van de beste service en garantie op uw Quooker aankoop.

Op een Quooker kraan zit standaard 2 jaar garantie. Is er een defect of storing aan uw quooker apparatuur? Vaak is dit eenvoudig zelf op te lossen kijk hiervoor bij de Quooker servicetool.

Wanneer u er zelf toch niet uitkomt staan wij als Spoelbakhuis.com en Quooker natuurlijk voor u klaar! We verzoeken u dan ook vriendelijk om dit zo snel mogelijk te melden. De garantie dekt alle materiaal en fabricage fouten van uw volledige apparaten. Dit houdt in dat het apparaat zonder kosten bij u wordt teruggebracht in de staat die de kraan had voor deze defect was. Graag verzoeken wij dan ook het aankoopbewijs mee te sturen wanneer u een service aanvraag doet.

Extra informatie

Gewicht7,9 kg
Afmetingen60 × 25 × 29 mm
Merk

Hoogte (cm)

47

Breedte (cm)

20

Diepte (cm)

20

Aansluitwaarde (W)

2200

Energielabel

A

Gewicht (kg)

7.9

Veilig betalen via