Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Aanbieding!

Quooker COMBI Flex

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Vanaf 1.145

Voor 23:00 besteld, morgen gratis bezorgd.

✅ Quookers worden inclusief materialen voor montage geleverd!

  Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-

  5 jaar Spoelbakhuis garantie

  Laagste prijsgarantie (ergens anders goedkoper? laat het ons weten)

  14 Dagen bedenktijd (geld-terug garantie)

Omschrijving

Quooker COMBI Flex

  • koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop en uittrekbare perlator.
  • Aansluiting op koudwaterleiding.
  • Capaciteit: 7 liter 100°C
  • 15 liter 60°C opwarmtijd: 20 minuten

De Quooker Flex

  • Met uittrekbare slang voor meer bereik in de spoelbak en gebruiksgemak in de keuken
  • Koud, warm & kokend water uit één keukenkraan
  • Ook bruisend, en gekoeld water beschikbaar wanneer u deze combineert met een Quooker Cube.

De Quooker COMBI Flex het enige model kokendwaterkraan van Quooker die beschikt over een uittrekbare slang. Hierdoor vergroot je het gebruiksgemak in de keuken en kun je eenvoudig bij de hoekjes in de spoelbak of wordt het afwassen van pannen, borden etc. wat gemakkelijker. Zoals u gewend bent van Quooker geeft ook de Quooker Combi flex warm, koud en kokend water (100°C).

De Quooker COMBI Flex is volledig veilig te gebruiken gezien de kokendwaterstop. Dit houdt in dat wanneer de flexibele slang is uitgetrokken er geen kokend water doorheen kan lopen.

Quooker Combi boiler / kokend waterreservoir

Met de Quooker COMBI Flex is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.

Deze boiler zorgt ervoor dat er continue 7 liter kokend water beschikbaar is in uw keuken. Tevens kan deze boiler ook zorgen voor warm water. Door het koude water uit uw leiding te mixen met kokend water uit de boiler verzorgd deze boiler warm water. Wanneer u de 7 liter kokend water heeft verbruikt zal binnen 20 minuten de boiler weer zijn opgewarmd.

De COMBI boilers van Quooker zijn extreem zuinig en hebben vrijwel geen onderhoudskosten. Dankzij de unieke gepatenteerde technieken die ze gebruiken. Door het VAQ isolatiesysteem is het apparaat erg zuinig en compact, zo gebruikt het ca. 10 watt per dat wat gelijk staat aan ong. 0,05 cent p/d.

Inhoud 7 liter
Afmetingen 47 x 20 x 20 cm
Hoeveelheid 40°C 27 liter
Hoeveelheid 60°C 15 liter

 

Garantie & service

Problemen met uw Quooker Combi Flex? Dit is natuurlijk heel vervelend. Wil je gebruik maken van de kokend water functie en komt er geen kokend water uit? Knippert er uit het niets een lampje? Druppeltje je kraan na? Dit zijn factoren die niet fijn zijn maar helaas komt dit toch af en toe voor. Bij Spoelbakhuis.com bent u dan ook verzekerd van de beste service en garantie op uw Quooker aankoop.

Op een Quooker kraan zit standaard 2 jaar garantie. Is er een defect of storing aan uw quooker apparatuur? Vaak is dit eenvoudig zelf op te lossen kijk hiervoor bij de Quooker servicetool.

Wanneer u er zelf toch niet uitkomt staan wij als Spoelbakhuis.com en Quooker natuurlijk voor u klaar! We verzoeken u dan ook vriendelijk om dit zo snel mogelijk te melden. De garantie dekt alle materiaal en fabricage fouten van uw volledige apparaten. Dit houdt in dat het apparaat zonder kosten bij u wordt teruggebracht in de staat die de kraan had voor deze defect was. Graag verzoeken wij dan ook het aankoopbewijs mee te sturen wanneer u een service aanvraag doet.

Extra informatie

Gewicht 11,5 kg
Afmetingen 65 × 28 × 36 mm
Merk

Kleur

Chroom, Gun Metal, RVS, Zwart, Rosé Koper

Hoogte (cm)

47

Breedte (cm)

20

Diepte (cm)

20

Aansluitwaarde (W)

2200

Sprong (mm)

225

Boring (mm)

35

Energielabel

A

Gewicht (kg)

11.5

Veilig betalen via