Hoe installeer je een Quooker Cube

Hoe installeer je een Quooker Cube

Quooker Cube installeren, Hoe doe je dat precies?

Het installeren van de Quooker Cube is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je hebt alleen een beetje handigheid nodig en wat basiskennis van elektra. In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je de Quooker Cube installeert.

Allereerst moet je de Quooker Cube plaatsen. De Cube wordt geleverd met een beugel, waarmee je hem eenvoudig kunt bevestigen aan de binnenkant van het keukenkastje. Zorg ervoor dat de Cube stevig vastzit en dat er voldoende ruimte is om de CO2-cilinder te plaatsen.

Stap 2: Sluit de CO2-cilinder aan

De CO2-cilinder zorgt voor het bruisende water. Schroef de CO2-cilinder op de aansluiting op de Cube. Zorg ervoor dat de cilinder stevig vastzit en draai hem niet te strak aan.

Stap 3: Sluit de Cube aan op de Quooker-kraan

Sluit vervolgens de Cube aan op de Quooker-kraan. Dit doe je door middel van een witte kabel die je in de Cube en de kraan steekt. Zorg ervoor dat de kabel stevig vastzit.

Stap 4: Sluit de Cube aan op de stroom

Tot slot sluit je de Cube aan op de stroom. De Cube heeft een aansluitwaarde van 100 watt en een standby verbruik van 5 W/u. Sluit de Cube aan op een geaard stopcontact en controleer of de stroomtoevoer werkt.

Klaar voor gebruik

Als je al deze stappen hebt gevolgd, dan is jouw Quooker Cube nu klaar voor gebruik! Je kunt nu genieten van heerlijk gekoeld en bruisend water uit één kraan. Let wel op dat je de CO2-cilinder op tijd vervangt. Dit kun je doen door een nieuwe cilinder te bestellen bij Quooker of bij een van de verkooppunten.

Vragen over de installatie van de quooker cube?

Heb je toch nog vragen over de installatie van de Quooker Cube? Neem dan gerust contact op met ons of met de klantenservice van Quooker. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Quooker Cube los kopen?

Dat kan! De Quooker cube is gemakkelijk aan te sluiten op je bestaande Quooker kraan. Op onze productpagina kan je meer lezen over de Quooker Cube en aan welke voorwaarden je bestaande Quooker kraan moet voldoen.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Email:  info@spoelbakhuis.com

Telephone:  +31 85 060 1893

WhatsApp:  +31850601893

Terug naar blog