Plasma filters

Plasma filters: voor in de afzuigkap of onder de plinten

Als je op zoek bent naar een manier om de lucht in je huis of kantoor te zuiveren, dan zijn plasma filters misschien wel de oplossing die je zoekt. Deze geavanceerde luchtfilters zijn in staat om stofdeeltjes, allergenen, bacteriën en zelfs virussen uit de lucht te filteren, waardoor je kunt genieten van schone en gezonde lucht. Maar hoe werken plasma filters eigenlijk, en waar moet je op letten als je er een wilt aanschaffen? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over plasma filters.

Toont alle 11 resultaten

Wat zijn plasma filters?

Plasma filters, ook wel ionisatiefilters genoemd, zijn luchtfilters die gebruik maken van een technologie genaamd plasma-ionisatie. Dit is een geavanceerde technologie die de lucht zuivert door middel van elektrisch geladen ionen. Wanneer lucht door een plasma filter stroomt, worden de ongewenste stoffen in de lucht geïoniseerd en aangetrokken door elektrostatische platen. Hierdoor worden ze uit de lucht gefilterd en blijft er schone lucht over.

Wat zijn de voordelen van plasma filters?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van plasma filters. Zo zijn ze in staat om stofdeeltjes, allergenen, bacteriën en virussen uit de lucht te filteren. Dit maakt ze ideaal voor mensen met allergieën of astma, maar ook voor mensen die gewoon een gezonde leefomgeving willen creëren. Daarnaast zijn plasma filters vaak energiezuiniger dan traditionele luchtfilters, omdat ze geen ventilator nodig hebben om de lucht te filteren.

Waar moet je op letten bij het kopen van een plasma filter?

Als je overweegt om een plasma filter aan te schaffen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de ruimte waarin je het filter wilt gebruiken. Niet alle plasma filters zijn geschikt voor grote ruimtes, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Daarnaast is het goed om te kijken naar de prestaties van het filter. Onze plasma filters van Plasma Made zijn geschikt om in de afzuigkap of onder de plinten te plaatsen. Hierdoor heeft u geen extra ruimte vrij te maken.

Plasma air filters

Plasma air filters zijn dus een effectieve manier om de lucht in je huis & keuken te zuiveren. Door gebruik te maken van geavanceerde plasma-ionisatietechnologie, zijn ze in staat om stofdeeltjes, allergenen, bacteriën en virussen uit de lucht te filteren, waardoor je kunt genieten van schone en gezonde lucht tijdens het koken. Neem eens een kijkje bij onze plasma filters en neem gerust contact op bij vragen van de plasma filters.