Spoelbakhuis-logo

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

🥂 Winter Deals tot wel 50% korting en andere mooie deals >

Winterdeals banner

Winter Deals!

De hele winter is het Winter deals bij Spoelbakhuis! Om deze maanden wat extra kleur te geven laten we jullie genieten van de beste kortingen. Top toch? Deze week vindt je hier de beste deals die wij voor jullie hebben gemaakt voor Januari. Je profiteert van kortingen tot maar liefst 50 % op de adviesprijzen op geselecteerde producten. Daarnaast hebben we ook een mooie combi deal voor je klaar staan. Bij aankoop van een Quooker kraan krijg je nu 10% korting op je spoelbak naar keuze. Wacht niet te lang met deze deals want op=op.

10%korting combideal
beste deals 2
Zelf samenstellen

De beste Winter deals: Op=Op

We hebben hier de beste kortingen voor je verzameld van onze website. Deze buitenkansjes kan je niet laten liggen. Voor al deze producten geldt: Zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!

Een Persoonlijke Winter deal ontvangen?

Ben je tussen alle deals niks tegengekomen wat je graag zou willen kopen? Maar ben wel bezig met het inrichten van je keuken? Dan hebben we goed nieuws voor je! We kunnen een Persoonlijke Winter deal voor je maken. Wat houdt dit in? Jij geeft in het Formulier hiernaast door welke producten je zou willen en wij zorgen voor een mooie kortingsactie. Wat zijn de voorwaarden om een mooie deal voor je te maken?

✅ Geef minimaal 2 producten naar keuze door.
✅ Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de producten

Wij proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen met een mooie deal.

3 + 7 =