Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Welke Quooker boiler heb ik nodig

door | aug 31, 2023

Er zijn 3 verschillende boilers binnen het Quooker assortiment. De huidige boilers kunnen worden aangesloten op de Quooker kranen. De boilers die momenteel in het assortiment zitten: PRO3, Combi & Combi + boiler. Hieronder leggen we u de kenmerken per boiler uit zodat het voor u makkelijk wordt te kiezen welke boiler het beste past in uw situatie.

Welke Quooker Boilers zijn er?

Hieronder zie je het overzicht van de Quooker boilers welke wij in ons assortiment hebben.

Welke Quooker Boilers heb ik nodig?

Er zijn dus 3 verschillende Quooker Boilers. De voornaamste reden waarom je een bepaald soort Quooker Boiler nodig hebt is de aansluiting van het warme en koude water naar de keuken. Daarnaast is de afstand tot de CV-ketel waar het warme water vandaag komt ook belangrijk. Hoe langer je normaal moet wachten, Hoe verder de boiler van je keuken staat. Hieronder hebben we een overzicht gegeven zodat je kan zien welke boiler je nodig hebt.

Welke Quooker boiler heb ik nodig

Quooker PRO3-VAQ boiler

Deze boiler levert 3 liter kokend water en wordt toegepast wanneer u niet lang hoeft te wachten op het warme water uit de leiding. Een Quooker PRO3 VAQ boiler is de ideale oplossing wanneer u uw huidige warm water leiding behoudt. Deze sluit u direct aan op uw Quooker kokend water kraan. De boiler levert dan kokend water en beschikt over een inhoud van 3 liter. Wanneer deze 3 liter kokend water op is zal het ca. 10 minuten duren voordat de volledige boiler is bijgevuld. U heeft met deze boiler net als bij de andere boilers de gehele dag beschikking over kokend water.

Inhoud                                      3 liter

Afmetingen                             47 x 15 x 15 cm

Hoeveelheid 40°C                  NVT

Hoeveelheid 60°C                  NVT

Quooker combi boiler

Deze boiler levert 7 liter kokend water en wordt toegepast wanneer er geen warmwater leiding aanwezig is in de keuken, of als u de boiler niet wilt aansluiten op de warm water leiding. Deze boiler levert warm water uit uw Quooker door het water uit de koud water leiding te mengen met het kokend water uit uw boiler. Wanneer u de 7 liter kokend water heeft verbruikt zal het 20 minuten duren voor de boiler zichzelf weer volledig heeft gevuld en verwarmd.

Inhoud                                     7 liter

Afmetingen                             47 x 20 x 20 cm

Hoeveelheid 40°C                  27 liter

Hoeveelheid 60°C                  15 liter

Quooker COMBI+ boiler

Deze boiler levert 7 liter kokend water en wordt toegepast wanneer u beschikt over een warm en koud waterleiding in uw keuken. Door de aansluiting op de warmwaterleiding beschikt u over onbeperkt warm water ook als u normaal lang moet wachten op het warme water vanuit uw CV ketel. Kies dus voor de combi+ als er een warmwaterleiding aanwezig is en deze niet afgesloten kan worden. Ook wanneer u behoefte heeft aan een onbeperkte stroom warm water is dit de perfecte keus. Vind u dat u niet lang hoeft te wachten op het warme water? Dan is de PRO3 boiler ook een prima keuze.

Inhoud                                    7 liter

Afmetingen                             47 x 20 x 20 cm

Hoeveelheid 40°C                  Onbeperkt

Hoeveelheid 60°C                  Onbeperkt

Quooker CUBE

Wil je naast kokend water ook bruisend en ijskoud water uit de kraan hebben? Dan is de Quooker CUBE zeker geschikt om aan te schaffen. De Quooker CUBE is naast elke boiler aan te sluiten (ook als je al een Quooker in huis hebt) let er wel op dat je ook de geschikte kraan hebt. 

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Telefoon: +31 85 060 1893
Email: info@spoelbakhuis.com
Whatsapp: +31 85 060 1893

Welke inbouwmethodes voor je spoelbak zijn er?

Welke inbouwmethodes voor je spoelbak zijn er?

Welkom bij ons artikel over de kunst van het inbouwen van een spoelbak. Het is tijd om de keukenspoelbak te gaan installeren! maar welke manieren van installeren zijn er? Hier bespreken we vier populaire inbouwmethodes: opbouw, onderbouw, vlakopbouw/vlakinbouw en...

Lees meer
Welk materiaal voor een spoelbak moet ik kiezen?

Welk materiaal voor een spoelbak moet ik kiezen?

Het materiaal van je spoelbak moet bij de stijl van je keuken passen. Het juiste materiaal maakt de sfeer in je keuken compleet, want de spoelbak is het hart van je keuken. Je spendeert heel wat tijd rondom de spoelbak tijdens het koken, afwassen, groenten snijden en...

Lees meer
De waardering van spoelbakhuis.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 975 reviews.