Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

VIKICKS VF350 Plasmafilter

Artikelnummer: VF350 Categorieën: ,

✅ Voor 14:00 besteld morgen in huis

419

  Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-

  5 jaar Spoelbakhuis garantie

  Laagste prijsgarantie (ergens anders goedkoper? laat het ons weten)

  14 Dagen bedenktijd (geld-terug garantie)

Shop nu. En betaal later met Klarna

Omschrijving

De VIKICKS VF350 Plasmafilter is een plat filter dat tot 1000m3 per uur kan filteren. Deze filter gaat ongeveer vijf jaar mee en wordt geleverd met een garantie van twee jaar. Het grootste voordeel van deze filter is dat deze geruisloos werkt en zelfs dempend werkt. U zult alleen het geluid van de afzuigkap horen en dit zal nog minder zijn dan bij een koolstof filter.

VIKICKS VF350 Plasmafilter

De VIKICKS VF350 filter is geschikt voor bijna elke afzuiginstallatie of kookplaat, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of het filter wel of niet past. De installatie van deze filter is eenvoudig en plug-and-play, u hoeft hey filter alleen op de aangegeven plek te plaatsen en in het stopcontact te steken en het filter is geïnstalleerd.

Met de VIKICKS VF350 Plasmafilter verwijdert u kookgeuren uit uw huis terwijl u tegelijkertijd de warmte van uw huis in de ruimte laat. Dankzij de verschillende vormen en afmetingen die beschikbaar zijn, kunnen het filters in bijna elke afzuiginstallatie worden geplaatst. Het filter hoeft slechts één keer in de vijf jaar te worden vervangen, wat in vergelijking met een standaard koolstof filter zeer voordelig is. Standaard koolstof filters moeten namelijk tussen de 6 en 12 maanden worden vervangen.

Kenmerken van de VIKICKS VF350 op een rij

  • platte filter
  • filtert tot 1000m3 per uur
  • gaat ca. 5 jaar mee
  • 2 jaar garantie
  • Geruisloos: De filters zijn geruisloos, en werken zelfs dempend. het enige wat u hoort is het geluid van de afzuigkap en dit zal ten opzichte van een koolstof filter nog minder zijn.
  • Voor elke afzuigkap of kookplaat: Voor bijna iedere afzuiginstallatie is een VIKICKS filter beschikbaar, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of het filter wel of niet past.
  • Plug and play: Eenvoudig te installeren, plaatsen op de aangegeven plek en stekker in het stopcontact en het filter is geïnstalleerd.

Verwijderd kookgeuren uit uw huis terwijl het de warmte van uw huis in de ruimtes laat. Door de verschillende vormen en afmetingen die beschikbaar zijn kunnen de filters in bijna elke afzuiginstallatie worden geplaatst. Dit is ook nog is eenvoudig zelf te doen. Het filter hoeft maar 1 keer in de vijf jaar vervangen te worden, dit ten opzichten van een standaard koolstof filter is erg voordelig. Deze moeten namelijk tussen de 6-12 maanden worden vervangen.

 

Extra informatie

Merk

Kleur

Blauw, Zwart

Levensduur

5 Jaar

Veilig betalen via