Villeroy & Boch spoelbakken

Villeroy en Boch Spoelbak

Bent u op zoek naar een Villeroy & Boch spoelbak? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden het grootste assortiment  spoelbakken van dit merk aan in de beneluxe. Villeroy en boch bestaat al sinds 1748 en focust zich alleen op keramische spoelbakken. De materialen die ze gebruiken zijn 100% natuurlijk en zorgen hierdoor voor een uitstekende duurzaamheid bij dagelijks gebruik. Binnen dit assortiment bieden wij u verschillende varianten die aansluiten op uw persoonlijke behoeften. Door gebruik te maken van de filters aan de zijkant van de pagina heeft u snel de juiste spoelbak gevonden. Wij bieden verschillende soorten spoelbakken aan: Inbouw, vlakinbouw, onderbouw, opbouw, gekleurde en hoekspoelbakken. Zo zit er altijd een model tussen die aansluit op uw wensen. Op zoek naar een specifiek model? Laat het ons weten, onze specialisten helpen u graag met zoeken.

Resultaat 1–12 van de 168 resultaten wordt getoond

Kleuren

Villeroy en boch bieden een breed assortiment aan in verschillende kleuren. Zo zit er altijd een kleur tussen die aansluit op uw wensen en behoeften. De populairste kleuren binnen het assortiment Villeroy & Boch spoelbakken zijn: Wit & Ebony (zwart) Verder bieden ze spoelbakken aan in de kleuren: Chromit, Creme, Grafiet, Grijs, Houtskleur, Ivoor, Lichtgrijs en Mandel. Zo kunt u uw keuken eenvoudig voorzien van uw persoonlijke voorkeur in kleuren. Zo heeft u veel keuzen uit lichte keramische kleuren en stijlvolle decoratieve kleuren. Bij een kleur zoals chromit glinsteren zilveren deeltjes op een zwart glanzende achtergrond, een echte eye catcher voor in uw keuken!

Assortiment Villeroy & Boch spoelbakken

Villeroy & Boch kenmerkt zich door een breed assortiment spoelbakken in verschillende maten, kleuren en inbouwmethodes. De spoelbakken zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn hierdoor uitermate bestemd tegen krassen en zeer slag bestendig.

Soorten spoelbakken Villeroy & Boch

  • Inbouw spoelbakken
  • vlak inbouw spoelbakken
  • onderbouwspoelbakken
  • gootstenen
  • Hoekspoelbakken
De inbouwspoelbakken worden van boven in het werkblad geplaatst, hierdoor is deze gescheiden van de rest van het aanrechtblad.  Vlakinbouw spoelbakken heeft geen hoeken en zit in het blad verwerkt, deze loopt dus gelijk met de hoogte van uw aanrechtblad. de onderbouwspoelbakken worden onder het uitgesneden gedeelte van het werkblad geplaatst en gemonteerd. Bij onderbouw zit deze als het waren onder uw aanrechtbald gedrukt. Bij de gootstenen van villeroy en boch worden deze geplaatst op een keukenkast of ander oppervlak waardoor de bovenste rand en de voorkant van de spoelbak uitsteken van uw werkblad. Hoekspoelbakken, de naam zegt het al, ideaal om in hoeken te plaatsen waardoor u een aanzienlijk stuk ruimte bespaard in uw keuken.