Franke Mythos Spoelbakken

<h2>Franke Mythos Spoelbak</h2> De nieuwe Franke Mythos spoelbakken, deze luxe serie spoelbakken zijn een echte eyecatcher voor in uw keuken! Design is net zo belangrijk in de keuken als het koken zelf. Een mooie, stijlvolle spoelbak kan echt het verschil maken in de uitstraling van je keuken. Op deze pagina staan alle Franke Mythos spoelbakken die momenteel geproduceerd worden. Franke Mythos spoelbakken zijn gemaakt van het materiaal RVS. Dit is een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Het is dan ook niet voor niets dat veel bedrijven dit materiaal gebruiken in hun productie en het grootste deel van de keukens beschikt over een RVS spoelbak. Franke Mythos spoelbakken zijn dan ook erg duurzaam en je kunt er lang plezier van hebben. Vind de perfecte <strong>Franke Mythos spoelbak</strong> met mooi design!

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Kenmerken Franke Mythos Spoelbakken

De nieuwe serie Franke Mythos Spoelbakken passen perfect in iedere keuken met gevoel voor een goede uitstraling. Als je om details, gemak en precisie geeft dan is deze serie iets voor u!

Welke kenmerken hebben we Franke MYX (Mythos)

  • Rand van 6MM voor perfecte integratie in het werkblad
  • Afdekking over de afvoer zorgt voor stijl en gemakkelijker schoonmaken
  • Volledig geïntegreerde overloop
  • Perfecte radius waardoor de spoelbak gemmakelijk is schoon te maken

Franke Mythos Enkele spoelbakken

Franke Mythos enkele spoelbakken zijn stijlvol en hebben een mooi design. Deze spoelbakken zijn perfect voor een moderne keuken. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een strak design. De Franke Mythos enkele spoelbak is ook erg makkelijk in gebruik, zo worden er verschillende accessoires aangeboden die het gebruik van de spoelbak nog aangenamer maken. Denk hierbij aan passen inzetbakjes of roosters waar eenvoudig pannen op te zetten zijn wanneer deze bijvoorbeeld gevuld moeten worden met water. De levensduur van jouw Franke Mythos spoelbak hangt voornamelijk af van hoe goed je ermee omgaat. Daarom is het belangrijk om je Franke Mythos spoelbak op de juiste manier te reinigen en te onderhouden. Op die manier blijft hij mooi en kan je er nog vele jaren plezier van hebben. Ze staan bekend om hun lange levensduur en eenvoudig onderhoud dit gezien het materiaal RVS waarmee ze geproduceerd zijn.

Franke Mythos Anderhalve spoelbakken

De Franke Mythos is een stijlvolle spoelbak met een mooi design. Het is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een mooie en functionele spoelbak. De Mythos heeft twee bakken, waardoor je veel ruimte hebt voor alle soorten afwas. De spoelbak is ook diep genoeg om grote pannen of schalen te wassen. Bovendien is de Franke Mythos gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij mooi en duurzaam is. De anderhalve spoelbak wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt in de keuken. Dit is enorm gebruiksvriendelijk, aangezien er in de kleine bak bijvoorbeeld bestek of spatels gelegd kunnen worden en in de grote bak pannen en schalen. Tevens kan er een inzetbak worden meegeleverd die exact past in de kleine spoelbak, dit is erg handig voor het afgieten van eten bijvoorbeeld.

Franke Mythos Stijlvolle Spoelbakken

Wanneer je een nieuwe keuken aan het inrichten bent, is er veel om over na te denken. Eén van de meest belangrijke beslissingen die je zal moeten nemen, is welke spoelbak je kiest. Je wilt natuurlijk een mooie en stijlvolle spoelbak die perfect bij je keuken past. Op deze pagina zie je dan ook stijlvolle spoelbakken die voorzien zijn van alle gebruiksgemakken. Zo beschikken ze over verschillende bijpassende accessoires en is er een nieuw soort korfplug geïntroduceerd. Zo zit er een stijlvolle afdekking over de afvoer waardoor de spoelbak meer elegantie uitstraalt en gemakkelijker is schoon te maken.

Design Spoelbakken

De nieuwste trend in keukendesign is de aanschaf van een designspoelbak. Deze spoelbakken zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook erg praktisch. Er zijn verschillende soorten designspoelbakken verkrijgbaar, dus er is altijd wel een model dat bij uw keuken past. Een designspoelbak is een aanwinst voor elke keuken. Het geeft uw keuken een stijlvolle en moderne uitstraling. Daarnaast zijn deze spoelbakken erg praktisch. U kunt kiezen voor een enkele of anderhalve spoelbak bij de franke mythos serie, afhankelijk van hoeveel ruimte u in uw keuken heeft en waar uw voorkeur naar toe gaat. Toch liever een gekleurde spoelbak van bijvoorbeeld fragraniet (graniet) materiaal? Neem dan is een kijkje bij de franke Maris MRG spoelbakken