Spoelbakhuis-logo

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Garantie & Retour

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, deze kosten bedragen voor normalen paketten 10,- excl. Btw en zullen middels een factuur bij u in rekening worden gebracht. Artikelen die met eigen transport worden gebracht zullen afhankelijk van het gewicht worden berekend. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@spoelbakhuis.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. Artikelen speciaal voor u worden geproduceerd, denk hierbij aan het aanbrengen van niet standaard kraangaten of aanpassingen.

 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

Garantie

 Producten moeten in de originele verpakking en staat aan ons geretourneerd worden, anders kunnen we de producten helaas niet terug in ontvangst nemen.

Identiteit ondernemer

Keuken Punt
Nieuwe Emmasingel 79-B
5611AM
info@spoelbakhuis.com
85189103
NL004062532B77