Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Garantie & Retour

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, u kunt deze met een willekeurige transport firma naar ons retourneren. Artikelen mogen ook met met eigen transport worden teruggebracht, gelieven dit vooraf te melden en gebruik te maken van het herroepingsformulier. wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@spoelbakhuis.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gelieven Retour aan te melden via de mail naar info@spoelbakhuis.com door middel van het retourformulier mee te sturen. Gelieven ook T&T code van de retourzending mee te sturen, en het retourformulier in de doos van de retourzending plaatsen. Dit is noodzakelijk voor het goed in ontvangst kunnen nemen van de retourzending en een snelle afhandeling van het restitueren.

 Uitzonderingen retourneren

 Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a.. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

d. Artikelen speciaal voor u worden geproduceerd, denk hierbij aan het aanbrengen van niet standaard kraangaten of aanpassingen.

 e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

Garantie

 Producten moeten in de originele verpakking en staat aan ons geretourneerd worden, anders kunnen we de producten helaas niet terug in ontvangst nemen. Gelieven als u de bestelling ontvangt niet dicht tapen met speciale tape of andere middelen. Wij moeten het product weer in ons magazijn op kunnen nemen als een nieuw product wanneer deze niet is gebruikt. Gelieven ook de artikelen in een doos te doen wanneer u deze retour stuurt.

Identiteit ondernemer

Keuken Punt
Vondelstraat 5
5462CS
info@spoelbakhuis.com
85189103
NL004062532B77

De waardering van www.spoelbakhuis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 274 reviews.