Garantie & Retour

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, u kunt deze met een willekeurige transport firma naar ons retourneren. Artikelen mogen ook met met eigen transport worden teruggebracht, gelieven dit vooraf te melden en gebruik te maken van het herroepingsformulier. wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@spoelbakhuis.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gelieven Retour aan te melden via de mail naar info@spoelbakhuis.com door middel van het retourformulier mee te sturen. Gelieven ook T&T code van de retourzending mee te sturen, en het retourformulier in de doos van de retourzending plaatsen. Dit is noodzakelijk voor het goed in ontvangst kunnen nemen van de retourzending en een snelle afhandeling van het restitueren.

Stappen voor het retourneren van je bestelling:

Meld je retour aan

  1. Download het retour formulier onder aan de pagina. Stuur het ingevulde retourformulier via de mail naar info@spoelbakhuis.com.

Verpak het product

  1. Verpak het product stevig in de originele verpakking en zorg dat deze geen transport schade kan op lopen bij de terugzending.
  2. Schrijf niet op de originele verpakking van het product!
  3. Zorg voor een om doos zodat de originele verpakking van het product niet beschadigd raakt!
  4. Gebruik geen overmatige tape voor de originele verpakking, bij het verwijderen van deze tape in ons magazijn kan er verpakkingsschade optreden!
  5. Indien er is geschreven op de oorspronkelijke verpakking, als deze beschadigd is of als de verpakkingen beschadigd zijn geraakt, zijn wij helaas verplicht een nieuwe verpakking te bestellen en de producten opnieuw in te pakken. Deze kosten zullen worden afgetrokken van uw terugbetaling.
  6. Voeg een kopie van het ingevulde retourformulier bij in de doos.

verzend het product terug

  1. Er mag met een willekeurige vervoersmaatschappij een retourlabel worden aangemaakt. De kosten voor het retour zenden van een artikel zijn voor eigen rekening.
  2. Verstuur het pakket naar het adres wat aangegeven staat op de retour pagina of het retour formulier.
  3. bewaar de track & trace code van uw bestelling

let op: Vergeet niet ons email adres info@spoelbakhuis.com te vermelden bij de ontvanger van het pakket wanneer u een verzendlabel aanmaakt. zo ontvangen wij namelijk automatische de Track en Trace code van uw bestelling.

Uitzonderingen retourneren

Let op:

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a.. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

d. Artikelen speciaal voor u worden geproduceerd, denk hierbij aan het aanbrengen van niet standaard kraangaten of aanpassingen.

e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

Garantie

Producten moeten in de originele verpakking en staat aan ons geretourneerd worden, anders kunnen we de producten helaas niet terug in ontvangst nemen. Gelieven als u de bestelling ontvangt niet dicht tapen met speciale tape of andere middelen. Wij moeten het product weer in ons magazijn op kunnen nemen als een nieuw product wanneer deze niet is gebruikt. Gelieven ook de artikelen in een doos te doen wanneer u deze retour stuurt.

Indien er is geschreven op de oorspronkelijke verpakking, als deze beschadigd is of als de verpakkingen beschadigd zijn geraakt, zijn wij helaas verplicht een nieuwe verpakking te bestellen en de producten opnieuw in te pakken. Deze kosten zullen worden afgetrokken van uw terugbetaling.

Identiteit ondernemer

House Of Kitchen B.V.
Vondelstraat 5
5462CS Veghel
info@spoelbakhuis.com
89662520
NL865060915B01
Gratis bezorging vanaf €75
2000+ Spoelbakken op voorraad
Binnen 14 dagen gratis retourneren
7 dagen per week bereikbaar
De waardering van spoelbakhuis.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1255 reviews.