Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Quooker PRO3 Nordic Square Twintaps

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Vanaf 1.075

✅ Levertijd 1-2 werkdagen

✅ Quookers worden inclusief materialen voor montage geleverd!

  Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-

  5 jaar Spoelbakhuis garantie

  Laagste prijsgarantie (ergens anders goedkoper? laat het ons weten)

  14 Dagen bedenktijd (geld-terug garantie)

Omschrijving

Quooker PRO3 Nordic Square Twintaps

Kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop en bijpassende mengkraan. 10 minuten. Aansluiting reservoir op koudwaterleiding, mengkraan op koud- en warmwaterleiding. Capaciteit: 3 liter 100°C, opwarmtijd: 10 minuten.

Quooker Nordic Twintaps

  • Twee kranen in dezelfde stijl
  • Verkrijgbaar met een rechte of ronde uitloop in 2 kleuren
  • Ook bruisend, en gekoeld water beschikbaar wanneer u deze combineert met een Quooker Cube.

Beschikbaar in de kleuren: Chroom & RVS

De Quooker nordic twintaps Bestaan uit een kokend water kraan en een normale keuken (meng) kraan. De kleine kraan langs de keukenkraan beschikt over kokend water en gekoeld en bruiswater wanneer er een Quooker Cube op is aangesloten.  Tevens is de kokend waterkaan bij dit model in hoogte verstelbaar.

Quooker PRO3-VAQ Boiler /  Kokend waterreservoir

Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Een Quooker pro3 vaq boiler geeft 3 liter direct koken water. Dit is de perfecte oplossing wanneer u uw huidige warm water leiding behoudt. Deze sluit u vervolgens direct aan op uw Quooker kokend water kraan. De boiler levert dan kokend water, warm en koud water haalt u dus nog gewoon uit uw warm water leiding. Wanneer u de 3 liter kokend water heeft verbruikt zal de boiler binnen ca. 10 min weer zijn opgewarmd. In principe heeft u dus de volledige dag kokend water tot uw beschikking. Echter wanneer 3 liter kokend water op is zal er even op kokend water (100°C) moeten worden gewacht.

De boilers van Quooker zijn extreem zuinig en hebben vrijwel geen onderhoudskosten. Dankzij de unieke gepatenteerde technieken die ze gebruiken. Door het VAQ isolatiesysteem is het apparaat erg zuinig en compact, zo gebruikt het ca. 10 watt per dat wat gelijk staat aan ong. 0,05 cent p/d.

Inhoud 3 liter
Afmetingen 47 x 15 x 15 cm
Hoeveelheid 40°C NVT
Hoeveelheid 60°C NVT

 

Garantie & service

Problemen met uw Quooker? Dit is natuurlijk heel vervelend. Wil je gebruik maken van de kokend water functie en komt er geen kokend water uit? Knippert er uit het niets een lampje? Druppeltje je kraan na? Dit zijn factoren die niet fijn zijn maar helaas komt dit toch af en toe voor. Bij Spoelbakhuis.com bent u dan ook verzekerd van de beste service en garantie op uw Quooker aankoop.

Op een Quooker kraan zit standaard 2 jaar garantie. Is er een defect of storing aan uw quooker apparatuur? Vaak is dit eenvoudig zelf op te lossen kijk hiervoor bij de Quooker servicetool.

Wanneer u er zelf toch niet uitkomt staan wij als Spoelbakhuis.com en Quooker natuurlijk voor u klaar! We verzoeken u dan ook vriendelijk om dit zo snel mogelijk te melden. De garantie dekt alle materiaal en fabricage fouten van uw volledige apparaten. Dit houdt in dat het apparaat zonder kosten bij u wordt teruggebracht in de staat die de kraan had voor deze defect was. Graag verzoeken wij dan ook het aankoopbewijs mee te sturen wanneer u een service aanvraag doet.

Extra informatie

Gewicht 8,3 kg
Afmetingen 56 × 28 × 32 mm
Merk

Kleur

Chroom, RVS

Hoogte (cm)

40

Breedte (cm)

15

Diepte (cm)

15

Aansluitwaarde (W)

1600

Sprong (mm)

220

Boring (mm)

35

Gewicht (kg)

8.3

Veilig betalen via