Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Quooker Energieverdeler voor Quooker en CUBE

EAN 8720823102461 Artikelnummer: EV Categorieën: , Tag:

80

Voor 23:00 besteld, morgen gratis bezorgd.

✅ Quookers worden inclusief materialen voor montage geleverd!

  Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-

  5 jaar Spoelbakhuis garantie

  Laagste prijsgarantie (ergens anders goedkoper? laat het ons weten)

  14 Dagen bedenktijd (geld-terug garantie)

Omschrijving

Quooker Energieverdeler voor Quooker en CUBE

Energieverdeler, nodig om Quooker, CUBE en vaatwasser op dezelfde groep aan te kunnen sluiten. Dankzij de energieverdeler van Quooker Cube wordt voorkomen dat de elektriciteitsgroep in de keuken overbelast raakt. Deze energieverdeler heeft de mogelijkheid om het stroomverbruik van de Quooker te verminderen wanneer deze is aangesloten op een groep met andere apparaten die veel vermogen gebruiken. De energieverdeler van Quooker Cube wordt daarom aanbevolen, vooral als je geen aparte stroomgroep hebt voor de Quooker. Je kunt deze energieverdeler gebruiken in combinatie met de Quooker Cube.

Uitsluitend compatibel met Quooker reserevoirs uit de series VCD, VCW, CCD, CCW, CPD en CPW. Niet geschikt om andere apparaten dan een Quooker mee aan te sluiten.

Garantie & service

Problemen met uw Quooker? Dit is natuurlijk heel vervelend. Wil je gebruik maken van de kokend water functie en komt er geen kokend water uit? Knippert er uit het niets een lampje? Druppeltje je kraan na? Dit zijn factoren die niet fijn zijn maar helaas komt dit toch af en toe voor. Bij Spoelbakhuis.com bent u dan ook verzekerd van de beste service en garantie op uw Quooker aankoop.

Op een Quooker kraan zit standaard 2 jaar garantie. Is er een defect of storing aan uw quooker apparatuur? Vaak is dit eenvoudig zelf op te lossen kijk hiervoor bij de Quooker servicetool.

Wanneer u er zelf toch niet uitkomt staan wij als Spoelbakhuis.com en Quooker natuurlijk voor u klaar! We verzoeken u dan ook vriendelijk om dit zo snel mogelijk te melden. De garantie dekt alle materiaal en fabricage fouten van uw volledige apparaten. Dit houdt in dat het apparaat zonder kosten bij u wordt teruggebracht in de staat die de kraan had voor deze defect was. Graag verzoeken wij dan ook het aankoopbewijs mee te sturen wanneer u een service aanvraag doet.

Extra informatie

Gewicht0,8 kg
Afmetingen46 × 9 × 7 mm
Merk

Gewicht (kg)

0.8

Veilig betalen via