Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Hoe installeer je een Quooker Cube

door | feb 23, 2023

Quooker Cube installeren, Hoe doe je dat precies?

Het installeren van de Quooker Cube is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je hebt alleen een beetje handigheid nodig en wat basiskennis van elektra. In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je de Quooker Cube installeert.


Allereerst moet je de Quooker Cube plaatsen. De Cube wordt geleverd met een beugel, waarmee je hem eenvoudig kunt bevestigen aan de binnenkant van het keukenkastje. Zorg ervoor dat de Cube stevig vastzit en dat er voldoende ruimte is om de CO2-cilinder te plaatsen.

Stap 2: Sluit de CO2-cilinder aan

De CO2-cilinder zorgt voor het bruisende water. Schroef de CO2-cilinder op de aansluiting op de Cube. Zorg ervoor dat de cilinder stevig vastzit en draai hem niet te strak aan.

Stap 3: Sluit de Cube aan op de Quooker-kraan

Sluit vervolgens de Cube aan op de Quooker-kraan. Dit doe je door middel van een witte kabel die je in de Cube en de kraan steekt. Zorg ervoor dat de kabel stevig vastzit.

Stap 4: Sluit de Cube aan op de stroom

Tot slot sluit je de Cube aan op de stroom. De Cube heeft een aansluitwaarde van 100 watt en een standby verbruik van 5 W/u. Sluit de Cube aan op een geaard stopcontact en controleer of de stroomtoevoer werkt.

Klaar voor gebruik

Als je al deze stappen hebt gevolgd, dan is jouw Quooker Cube nu klaar voor gebruik! Je kunt nu genieten van heerlijk gekoeld en bruisend water uit één kraan. Let wel op dat je de CO2-cilinder op tijd vervangt. Dit kun je doen door een nieuwe cilinder te bestellen bij Quooker of bij een van de verkooppunten.

Vragen over de installatie van de quooker cube?

Heb je toch nog vragen over de installatie van de Quooker Cube? Neem dan gerust contact op met ons of met de klantenservice van Quooker. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Quooker Cube los kopen?

Dat kan! De Quooker cube is gemakkelijk aan te sluiten op je bestaande Quooker kraan. Op onze productpagina kan je meer lezen over de Quooker Cube en aan welke voorwaarden je bestaande Quooker kraan moet voldoen.

Welke Quooker boiler heb ik nodig

Welke Quooker boiler heb ik nodig

Er zijn 3 verschillende boilers binnen het Quooker assortiment. De huidige boilers kunnen worden aangesloten op de Quooker kranen. De boilers die momenteel in het assortiment zitten: PRO3, Combi & Combi + boiler. Hieronder leggen we u de kenmerken per boiler uit...

Lees meer
Welk materiaal voor een spoelbak moet ik kiezen?

Welk materiaal voor een spoelbak moet ik kiezen?

Het materiaal van je spoelbak moet bij de stijl van je keuken passen. Het juiste materiaal maakt de sfeer in je keuken compleet, want de spoelbak is het hart van je keuken. Je spendeert heel wat tijd rondom de spoelbak tijdens het koken, afwassen, groenten snijden en...

Lees meer
Welke spoelbak is het beste

Welke spoelbak is het beste

Zie je door het grote aanbod aan spoelbakken het bos niet meer? Door de eindeloze mogelijkheden is een keuze maken niet makkelijk. Gelukkig vind je met behulp van deze blog de beste spoelbak voor je keuken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar de grootte, het materiaal, de...

Lees meer
De waardering van www.spoelbakhuis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 507 reviews.