Quooker Front

Nieuw in ons assortiment: Quooker Front

De nieuwste kraan in het assortiment van Quooker heet de Quooker Front. Een nieuw model die er uitspringt in design en beschikt over dezelfde functionaliteiten als de andere modellen. Met een strakke buisvorm springt dit model eruit in het assortiment. Anders als bij de voorgaande Quooker kranen zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant vlakbij de uitloop voor eenvoudige bediening. De Quooker Front is verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart & roestvrij staal. Net zoals u gewend bent bij de andere Quookers is dit model te combineren met alle 3 de reservoirs.

Toont alle 4 resultaten

Quooker Front bij spoelbakhuis

De Quooker front is het nieuwste model in de mooie collectie Quooker kranen. Deze keer met een totaal ander design als u van Quooker gewend bent. Maar wel met de fijne functionaliteiten en uitmuntende kwaliteit. Deze unieke buisvorm zorgt voor een echte eyecatcher in de keuken. Tevens wordt de nieuwe functie voor de bediening van gekoeld en bruisend water als zeer prettig ervaren. De kokend water functie is te bedienen door de kind veilige bedieningsknip twee keer in te drukken en te draaien tegen de klok in. Er komt dan direct 100 °C kokend water uit, door de knop terug te draaien stopt de toevoer van kokend water. Draai voor gekoeld water de knop zonder in te drukken een keer tegen de klok in. Voor bruisend water draait u de knop 2 klikken tegen de klok in.

Afwerkingen van de Quooker Front

De Quooker front is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: RVS en Zwart. De afwerkingen goud, messing patina en chroom zijn op dit moment nog niet beschikbaar voor de Quooker Front. Wel is de Quooker front goed te combineren met elke soort boiler.  De PRO3, Combi en Combi+.

Quooker front kopen?

Bij spoelbakhuis bent u verzekerd van de beste service, prijs en levertijd wanneer u de nieuwe Quooker aanschaft. Wij streven naar perfectie en doen er alles aan de klanten een zo prettig mogelijke ervaring te geven met ons bedrijf en het bestellen van de juiste artikelen. Mocht u vragen hebben over de aanschaf van uw Quooker aarzel dan niet om ons te bellen of Whatsappen op dit nummer: 085 060 1893. Onze medewerkers staan dagelijks telefonische van 09:00 – 21:00 voor u klaar, via whatsapp zijn we 24/7 bereikbaar. Ziet u ergens een Quooker goedkoper? Laat het ons weten en we zorgen dat u altijd de beste prijs krijgt!

Toch liever een ander model Quooker, losse boiler of accessoires?