Spoelbakhuis-logo

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Black friday deals tot wel 50% korting en andere mooie deals >

black friday banner

Black Friday Deals!

Vrijdag 25 november is het weer zover: Black Friday! Om deze dag te vieren en jullie te laten genieten van de beste kortingen maken wij hier een hele week gebruik van. Top toch? Deze week vindt je hier de beste deals die wij voor jullie hebben gemaakt op black friday. Je profiteert van kortingen tot maar liefst 50 % op de adviesprijzen op geselecteerde producten. Daarnaast hebben we ook een mooie combi deal voor je klaar staan. Bij aankoop van een Quooker kraan krijg je nu 10% korting op je spoelbak naar keuze. (De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen). Wacht niet te lang met de deals want op=op.

10%korting combideal
Beste black friday deals
persoonlijke black friday deal

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De beste Black Friday deals Op=Op

We hebben hier de beste kortingen voor je verzameld van onze website. Deze buitenkansjes kan je niet laten liggen. Voor al deze producten geldt: Zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!

Een Persoonlijke Black friday deal ontvangen?

Ben je tussen alle deals niks tegengekomen wat je graag zou willen kopen? Maar ben wel bezig met het inrichten van je keuken? Dan hebben we goed nieuws voor je! We kunnen een persoonlijke Black friday deal voor je maken. Wat houdt dit in? Jij geeft in het Formulier hiernaast door welke producten je zou willen en wij zorgen voor een mooie kortingsactie. Wat zijn de voorwaarden om een mooie deal voor je te maken?

✅ Geef minimaal 2 producten naar keuze door.
✅ Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de producten

Wij proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen met een mooie deal.

3 + 1 =