Afvalsystemen

Een afvalsysteem is een must voor elke keuken. Het Spoelbakhuis heeft een uitgebreid assortiment afvalsystemen, van draaideurkasten tot frontdeurkasten, spoelkastladen en losse afvalemmers. Kies het afvalsysteem dat bij uw keuken past en profiteer van onze scherpe prijzen!

Resultaat 1–12 van de 152 resultaten wordt getoond

Afvalsysteem keuken

Spoelbakhuis verkoopt verschillende soorten afvalsystemen voor in de keuken. Of je nu op zoek bent naar een systeem voor in een draaideurkast, frontdeurkast of spoelkastladen, wij hebben het perfecte product voor jou.

Soort afvalsystemen

We hebben verschillende afvalsystemen voor verschillende situaties van jouw keuken. welke soorten afvalsystemen hebben wij bijvoorbeeld:

Afvalsystemen voor keukenkasten

Wanneer er deurtjes in je keuken zijn geplaatst die rechtsom of linksom naar buiten klappen.

Afvalsystemen voor frontdeurkasten

Wanneer je keukenkasten naar buiten uitschuiven zijn dit de afval sorteersystemen die je zoekt. Je bouwt deze systemen in je frontdeur kast waar je vervolgens gemakkelijk je afval kan scheiden.

Nog meer afvalsystemen

Nog een aantal soorten afvalsystemen die we verkopen

Voedselrestenvermalers

Wij verkopen naast afvalsystemen ook voedselrestenvermalers. Deze bouw je vaak in onder je spoelbak waardoor je etensresten makkelijk kan vermalen en door de gootsteen kan spoelen. Het is een systeem wat uit amerika is overgewaaid naar Nederland. Neem gerust contact op of zo'n voedselrestenvermaler ook bij jou in de keuken past.