Spoelbakhuis-logo

✅ Gratis bezorgd vanaf €75      ✅ Achteraf betalen mogelijk      ✅ 14 dagen bedenktijd

  Gratis bezorgd      14 dagen bedenktijd      24/7 klantenservice

Afvoerpluggen

Prijs
-
Categorie
Merk
Model
Materiaal
Kleur

Afvoerpluggen keuken

Afvoerpluggen, ook wel afsluiters of afsluitkappen genoemd, zijn kleine metalen of plastic pluggen die worden gebruikt om de afvoer van een wastafel, douche of bad te blokkeren. Ze zijn vaak voorzien van een metalen of plastic hendel die je kunt omdraaien om de afvoer te openen of te sluiten.

Afvoerpluggen worden gebruikt om te voorkomen dat er water wegloopt uit de afvoer terwijl je de wastafel, douche of bad aan het reinigen bent. Ze kunnen ook worden gebruikt om te voorkomen dat er vreemde voorwerpen of rommel in de afvoer terechtkomen.

Afvoerpluggen kunnen op verschillende manieren worden bevestigd aan de afvoer. Sommige zijn voorzien van een kleine schroef die je in de afvoer moet draaien om de plug vast te zetten. Andere zijn voorzien van een rubberen ring die je om de afvoer moet plaatsen en vervolgens de plug erbovenop moet duwen.

Als je de afvoerplug wilt verwijderen, draai je de hendel in de tegenovergestelde richting van waarmee je hem hebt gesloten. Soms is het nodig om de plug met wat kracht los te wrikken, vooral als hij al lang gebruikt is en wat vastgeplakt zit.

De waardering van www.spoelbakhuis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 355 reviews.